Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Putouksen sketsihahmot -pentue

Kuuvarkaan Putouksen sketsihahmot -pentu on ensimmäinen pentueeni virtuaalimaailmassa, joten odotukseni eivät ole kovinkaan korkealla. Tietenkin toivon, että kasvattieni omistajat kilpailisivat omaan tahtiinsa ainakin paimennuksessa ja käyttäytymiskoe suoritettaisiin hyväksytysti. Mikään ei estä tietenkään palveluskoirakokeissa jatkamista tai muissa lajeissa kilpailemista. Kenneliä perustaessani päätin, että silloin kun Kuuvarkaaseen tulee ensimmäinen bortsupentue, olisi vanhempina kennelin ensimmäiset bordercolliet - Rex ja Tupu.

 

 

 

 


i. BH Hk3 RH-FL B RH-F B OTDds ATDc vHpoK2 vPVA vFIN TVA vFIN KVA Reflex Focus
L: A/A, P: 0/0, K: 0/0, Selkä: terve, Silmät: terveet
Rex on Kuuvarkaan ensimmäisiä koiria, ja on valioitunut ennen pentuetta paimennuksesta, tokosta ja hausta. Näyttelyistä parhaimmillaan PU2 SERT.

e. BH Hk3 RH-F B RH-FL A OTDcds Tk3 vPVA vFIN KVA Tupunan Salaisuus
L: B/B, P: 0/0, K: 0/0, Selkä: terve, Silmät: terveet
Tupu on Kuuvarkaan ensimmäisiä koiria, ja on valioitunut ennen pentuetta paimennuksesta ja hausta. Näyttelyissä Tupun kanssa ei käydä.

Itse pennut

Pentueeseen syntyi 04.03.2014 yhteensä kaksi pentua, joista toinen oli uros ja toinen narttu. Pennuille lähtee alustava jalostusoikeus, mutta pentuesuunnitelmista on ilmoitettava minulle ennen kuin mitään suurempaa on suunnitellut.

u. Kuuvarkaan Jäbä Leisson, om. Milja H., Kuuvarkaan
n. Kuuvarkaan Yosefina Näätä, om. Meiju K., Marksman Sporthorses

©2018 Kuuvarkaan virtuaalikennel - suntuubi.com